INDAGRA  2018– Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, s-a desfasurat in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018, la Centrul Expozițional Romexpo.
Cu mult drag si voie buna, pe vreme insorita, ne-am intampinat vizitatorii, la standul 27, platforma 5, unde pe o suprafata de 255 mp, am expus utilaje agricole ale marcilor Maschio Gaspardo, Mecanica Ceahlau, Madara, Zanon, Pasto Agriculture si Olimac, producatori din țări cu tradiție în domeniul agricol, exportul și importul de produse și echipamente performante.
Am venit in sprijinul fermierilor prezenti la targ cu conditii foarte avantajoase de finantare, plus numeroase oferte speciale pentru clientii ce au achizitionat utilaje agricole in perioada targului, la care am adaugat si 7 luni de extragarantie.
Targul Indagra 2018 a reusit sa îmbine tradiția cu experiența și calitatea la standarde internaționale, în beneficiul vizitatorilor și al agriculturii românești.
Editia de anul acesta a reunit 740 de firme expozante, din tara si din strainatate, ce au ocupat 46.000 mp, cu un numar de vizitatori de peste 65.000 de persoane.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search